Nieuwe trend: Hotel chique

Een trend die steeds meer intrede doet in de woonwereld: de woonstijl Hotel chique. Hotel chique geeft het gevoel alsof je in een luxe hotel bent. 

De woonstijl straalt luxe, rust en warmte uit. Dit wordt gecreeërd door het gebruik van luxe materialen, warme kleuren en rijke stoffen. Denk hierbij aan marmer, goud/messing accenten en velourse stoffen. Ook worden de kleuren: zwart,  verschillende bruin tinten, donkerblauw en een warme okergeel veel gebruikt in deze woonstijl. 

Hoe creëer je de nieuwe woontrend hotel chique in je interieur?

Je bank

Wil je dat je nieuwe bank past in de woonstijl hotel chique? Ga voor een model bank zoals onze Popoline , een bank met goed zitcomfort maar ook een luxe uitstraling. Ook de nieuwe bank Danique met ronde vormen is perfect voor deze woonstijl. Wil je liever een wat luchtigere bank? Dan is bank Bruno de prefecte match voor de woonstijl hotel chique. Alle banken zijn in diverse luxe velourse stoffen te verkrijgen voor dat heerlijke hotel chique gevoel.

Salontafel

Luxe materialen kan je terug laten komen in je salontafel. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met een marmeren blad zoals de tray of ga voor een zwarte houten salontafel. Het merk DTP-Home heeft diverse mooie zwarte salontafels die perfect aansluiten bij de woontrend. De salontafel metaal antiek lood is ook een prachtige salontafel die goed in de stijl hotel chique past en het net iets stoerder maakt.

Lampen

Verlichting is erg belangrijk in een interieur. Het kan bepaalde hoeken/punten extra uitlichten en veel sfeer geven. Mooie glazen kappen geven een luxe uitstraling zoals bij lamp vincent 4 lichts. Een mooie zwarte houten vloerlamp kan een hoek wat extra sfeer verlichting geven en heeft door het materiaal ook een rijke uitstraling.

Statement piece

Bij deze woontrend kies je niet voor vele kleine accessoires, maar juist voor een paar grotere statement stukken. Een groot of opvallend item zoals de Aluart Think past perfect bij deze woonstijl. Daarnaast kan je ook kiezen om leren wandbekleding van Enzo Pellini te gebruiken voor een prachtige eyecatcher muur en om warmte in je interieur toe te voegen. 

 

Meerdere meubels vindt je op de website en in onze winkel. Wil je graag de bovengenoemde artikelen bekijken en ervaren? Maak gerust een afspraak om ze te komen bekijken.