Op zoek naar een moderne meubelserie voor je woonkamer?

Wij hebben diverse meubelseries van mangohout die modern, functioneel en stijlvol zijn. 

 

De zwarte mangohouten serie New York van het merk Starfurn heeft een visgraat motief in de kasten, vakkenkasten, tv meubels en dressoirs. Door het visgraatpatroon krijgen de kasten net dat beetje "extra" en zijn ze een echte eye catcher in je woning. Als je een kast zoekt dat net even anders is, moet je zeker deze serie even bekijken. 

Mocht je op zoek zijn naar een woonserie met visgraat patroon in een naturel kleur, dan is waarschijnlijk serie Arlington het helemaal voor jou! Arlington is dezelfde serie als de New York maar dan blank mangohout. 

Liever de stijl modern retro in je woonkamer? De serie Omaha is een leuke mangohouten serie zonder metaal. De kasten, tv meubels, dressoirs en tafels hebben retro poten en houten handgrepen. Perfect voor iedereen die niet van metaal houd en voor een retrostijl in huis gaat. 

Kom gerust langs in de winkel om inspiratie op te doen voor verschillende kasten series of neem een kijkje bij onze kasten op de website of op de site van Starfurn voor alle woon/meubel series.