Misschien had je het al gezien op Instagram. De afgelopen weken zijn onze collega’s naar de woonbeurzen geweest in Beusichem en in Nieuwegein. Hier hebben zij verschillende nieuwe banken, eetkamerstoelen, counterkrukken, fauteuils, kasten, salontafels en een relaxfauteuil gescoord. Allemaal aanvullingen op de collectie in de winkel. 

In de winkel merkten wij dat er een grote vraag was naar counterkrukken/ lage barkrukken voor aan kookeilanden. Op de afgelopen beurs hebben onze collega's maar liefst 6!! verschillende setten met counterkrukken ingekocht. 

Ook hebben zij nieuwe eetkamerstoelen ingekocht in verschillende stijlen en prijs categorieën. 

Een sterk naar voren komende trend van de afgelopen beurs waren velvet stoffen en zwarte meubelen. In onze winkel hebben we al verschillende velvet fauteuils, eetkamerstoelen en banken staan. Deze worden zeker aangevuld met meubels in de heerlijke aaibare velvet stof.

Krijg (door de foto's) alvast een idee wat er allemaal in de winkel nieuw binnen gaat komen. Houd onze social media in de gaten voor de nieuwste updates en kom af en toe langs om de nieuwste meubels te testen en te bekijken.