Een landelijke interieur is niet compleet zonder longhorn. Deze wereldse decoratie laat uw interieur tot leven komen. Onze woontip; combineer de longhorn met een koeienhuid op de grond en andere natuur-accessoires voor een complete landelijke sfeer.

Bank milano

Op de foto is afgebeeld de 4-zits bank Milano. Deze bank zit heerlijk en past geweldig in de landelijke sfeer. De bank is uitgevoerd in de stof leder: Montana Brown. Leverbaar in diverse maten en verschillende stoffen. De prijs van de bank: €2695,-.

accessoires en decoratie

Met passende accessoires en decoratie maakt u uw interieur compleet. Deze styledetails zijn onmisbaar om het complete landelijke gevoel over te brengen. In onze winkel hebben we verschillende landelijke accessoires en decoratie voor uw interieur. Denk hierbij aan schapenvachten, longhorns en koeienvachten. Voor meer landelijke inspiratie kunt u terecht in de showroom van onze winkel.

Tv kast vintage

U past uw vintage onderdelen op een natuurlijke manier binnen deze landelijke woonstijl. De stoere vintage tv kast bevat oude elementen wat de unieke en vintage uitstraling aan de kast geeft. De tv kast heeft de afmetingen: 160cm x 50cm x 60cm. De prijs van de tv kast € 895,-.

Koeienhuid

Deze sfeervolle koeienhuid in diverse kleuren, staat goed in de woonkamer. Prijs per koeienhuid €295,-.