In een wereld vol drukte is een warm, gezellig en kleurrijk thuis steeds belangrijker. De landelijke stijl combineert kleuren, comfortabele materialen en aardse stoffen. Opvallende kleuren passen daar zeker bij. Toe aan wat kleur in uw landelijke interieur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze banken en stoelen kunnen in verschillende kleuren en materialen worden geleverd. Daarnaast hebben we ook een rijk assortiment aan kleurrijke wanddecoratie, vloerkleden, potten, vazen en accessoires. Kom langs in onze winkel voor een dosis inspiratie! 

Kleurencombinaties

Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en eigenschappen van de woning kan je kiezen uit heel wat verschillende kleurencombinaties. Op de foto ziet u een vrolijke blauwe setting. Een leuke mix van een blauw fauteuil met bijpassende accessoires. 

fauteuil indy

Op de foto ziet u de heerlijk zittende relax stoel in de stof: relax 56. Deze fijne fauteuil is voorzien van een grijs stalen frame en armleuningen met gedeeltelijke bekleding. Prijs € 340,-. 

Salontafelset 

De salontafel is een set van 2. De bladen zijn gemaakt van mixed wood en het onderstel is van zwart metaal. De trap/kast en potten zijn te vinden in onze winkel zolang de voorraad strekt.